Hercolubus v Sloveniji
 
       HOME
       INDEX
       DOWNLOAD PDF
     NAVEDKI IZ KNJIGE
       DRUGI POGLAVJE
       O PISCU
       KJE LAHKO KUPITE
       DRUGI NAKLADA
 
Hercolubus ali Rdeci planet
Navedki iz knjige:

Hercolubus ali Rdeci planet“Govor bo o Hercolubusu ali Rdecem planetu, ki se bliža Zemlji. Po nekaterih porocilih so znanstveniki izracunali njegovo težo. Trdijo, da ima toliko in toliko ton in dolocen premer, kakor da bi bil samo otroška igraca. A ni. Hercolubus ali Rdeci planet je namrec kar pet- ali šestkrat vecji od Jupitra. Njegove velikanske mase ni mogoce niti ustaviti niti preusmeriti”.

V.M.Rabolu

Jedrskih poskusov“Velike in zelo globoke razpoke na morskem dnu so že prišle v stik z ognjem v Zemlji. To je izkljucna posledica jedrskih poskusov, ki jih opravljajo znanstveniki velesil – te so same prepricane, da so velesile. Ne menijo se za posledice hudobij, ki so jih zagrešile in jih še naprej pocenjajo zoper planet in Cloveštvo”.

V.M.Rabolu

Potresov“Zaradi širjenja razpok bo vse vec velikih valov, potresov in grozljivih pojavov v morju in na kopnem. Unicena bodo prav vsa obalna mesta. Ker se je zaradi vseh jedrskih poskusov premaknila Zemljina os, se bo kopno zacelo pogrezati v morje”.

V.M.Rabolu

vec velikih valov“Zemljina os se je torej že premaknila iz svojega položaja in zaradi tresenja, potresov in velikih valov se bo kopno pogreznilo v morje. A nikar si ne predstavljaj, dragi bralec, da se bo Zemlja potopila kar cez noc. To bo namrec dolg, pocasen, mucen in..."

V.M.Rabolu

© 2002 Amalietti & Amalietti
E-mail: peter.amalietti@moj.net
Web optimalizované pre ie 1024x768