Hercolubus v Sloveniji
 
       HOME
       INDEX
       DOWNLOAD PDF
       NAVEDKI IZ KNJIGE
       DRUGI POGLAVJE
     O PISCU
       KJE LAHKO KUPITE
       DRUGI NAKLADA
 
Hercolubus ali Rdeci planet
O piscu
  V.M. RABOLU  
   
       

V.M. Rabolú se je rodil leta 1926 v Kolombija v preprosti in skromni družini. Že v mladosti je obcudoval lepoto in modrost Narave in je svoje življenje posvetil kmetovanju.

Leta 1952 je v Sierra Nevada de Santa Marta odkril pristno duhovno Znanje. Kmalu je spoznal, da je pred njim možnost notranjega razvoja in izboljšanja, po cemer hrepenijo cloveška bitja.

Z voljo in odlocnostjo se je podredil vsem prakticnim napotkom, ki jih je prejel. S prebuditvijo Zavesti mu je uspelo napredovati po vselej težavni duhovni poti.

Zaradi svojega uspešnega notranjega razvoja si je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja V. M. Rabolu zacel neutrudno prizadevati, da bi pristno Znanje širil na mednarodni ravni in to v obliki predavanj, tecajev, kongresov, mednarodnih srecanj ipd, pri tem pa je bil vselej širokogruden in clovekoljuben.

Leta 1998 je V. M. Rabolu še zadnjic poskusil pomagati Cloveštvu. Kljub hudi bolezni je napisal knjigo Hercolubus ali Rdeci planet. Zaradi svojih visoko razvitih zavestnih zmožnosti je v njej lahko brezhibno napovedal in natancno opisal hude dogodke, ki se bodo kmalu pripetili Zemlji, ko se ji bo približal planet Hercolubus. V knjigi tudi pove, kaj moramo storiti, da bi se izognili posledicam.

Umrl je 8. januarja 2000 v Bogoti v Kolumbiji.

© 2002 Amalietti & Amalietti
E-mail: peter.amalietti@moj.net
Web optimalizované pre ie 1024x768